Vakantiehuis

Vakantiehuis Mambo Beach

vakantiehuis mambo beach curacao xlVlakbij het Sea Aquarium is een nieuw kleinschalig appartementencomplex met vakantiehuizen. De vakantiehuizen hebben een gemeenschappelijk zwembad en een privéstrand.

Het privéstrand is bereikbaar via een trap naar beneden. De vakantiehuizen hebben uitzicht op zee en het Sea Aquarium.

La Vida Local

La Vida LocalLa Vida Local is een vakantiehuis vlakbij Mambo Beach. Het vakantiehuis is 135 m², heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen. In het vakantiehuis is een keuken, flatscreen-tv, wasmachine en een badkamer met douche.

Verder is er airconditioning, wifi en in de tuin staat barbecue. Je kunt je huurauto gratis parkeren op de privéparkeerplaats.

Bungalow bij Mambo Beach

Bon Bini Seaside ResortAan de overkant van de weg bij Mambo Beach ligt Bon Bini Seaside Resort. Dit is een kleinschalig 3-sterren bungalowpark met bungalows in vrolijke kleuren. Het resort bestaat uit 28 bungalows omringd door tropische palmen. Er zijn 1-slaapkamer bungalows voor max. 4 personen, en 2-slaapkamer bungalows voor max. 6 personen.

Als je verblijft in het Bon Bini Seaside Resort, dan heb je gratis toegang tot het Seaquarium strand, bij de receptie kun je hier vouchers voor halen. Het resort heeft een zwembad met luxe loungebedden eromheen.

Toch liever een appartement?

De volgende resorts hebben appartementen aan Mambo Beach: