Restaurants Mambo BLVD

Restaurants op BLVD

Er zijn meerdere restaurants te vinden op de nieuwe, hoger gelegen Mambo Beach Boulevard, ook wel BLVD genoemd. Van Amerikaans, Mexicaans, Indiaas, tot pizza, sushi, etc. Hieronder volgt een overzicht van alle restaurants op Mambo Beach Boulevard BLVD.

Bikinis

Bikinis is een Amerikaans restaurant. Ze hebben hamburgers, delicatessen, hotdogs, broodjes, Tex-Mex, en Caribische gerechten.

Bollywood Bar & Lounge

Bollywood Bar & Lounge heeft een Indiase keuken. Een aanrader voor als je van goed gekruid Indiaas eten houdt.

El Mexicano

El Mexicano Is een hip en lekker Mexicaanse restaurant. Met huisgemaakte nacho’s en fajita’s, lekkere tortillagerechten, exotische tapas, malse pincho’s en spicy ribs. Ze hebben ook een verse en gevarieerde saladebar. Je kunt je salade naar eigen smaak samenstellen met 3 verschillende dressings.

Fuoco Prime Steak & Seafood

Fuoco serveert Prime Steak & Seafood. Fuoco is elke dag vanaf 17 uur open.

The Green House

The Green House serveert Internationaal, Libanees, Grieks en lokale gerechten. Grill, Krioyo, Hamburgers, Burrito, etc. Dit is de 3e Green House vestiging op Curaçao. Je vindt The Green House ook aan de St Rosaweg en de Rooseveltweg (St Maria).

Origami Sushi

De naam zegt het al, Origami Sushi heeft veel sushi gerechten. Ook staan er ook nog een aantal andere gerechten op de kaart zoals salades, sashimi en tempura garnalen. Maar als je er komt met mensen die niet van sushi houden is dat ook geen probleem. Want Origami Sushi en The Green House delen het terras, dus je kunt van beide kaarten bestellen. Erg handig als jij sushi wil eten maar je gezelschap liever niet.

Spizzico Pizza & Restaurant

Zoals de naam al doet vernoemen kun je bij Spizzico terecht voor heerlijke zelfgemaakte pizza’s.

Subway

Subway heeft heerlijke submarine sandwiches (broodjes in de vorm van een onderzeeër). De broodjes worden ter plekke bereid, je kunt zelf aangeven of je iets meer of minder van een ingrediënt, sausje of topping op je broodje wilt.

Lekker & Zo

Bij Lekker & Zo hebben ze heerlijke churros, poffertjes, pannenkoeken, wafels en andere lekkernijen.

Café 40B

Café 40B is een bruine Hollandse kroeg. Je kunt er een biertje drinken, naar voetbalwedstrijden kijken, en een makkelijke hap eten.

Michelly’s Ice Cream Shop

Michelly’s Ice Cream Shop heeft vers ijs en yoghurt.