Restaurants Mambo Beach

Restaurants op het strand

Op het strand van Mambo Beach zijn meerdere restaurants te vinden. Van hippe eettenten, pizza’s, lokale vis, barbecuegerechten tot een snackbar. Hieronder volgt een overzicht van de restaurants op het strand, en van de restaurants in de hotels aan Mambo Beach. Eten met je voetjes in het zand, of met uitzicht op het strand en de zee.

Madero Ocean Club

Hip, trendy restaurant op de plek waar vroeger het restaurant van Mambo Beach stond. Je kunt de hele dag lekker aan het zwembad liggen, en vandaar lekkere hapjes bestellen. Maar je kunt ook gewoon komen zitten aan een van de tafels op het strand. Als je van een luxe en stijlvolle club houdt, dan is dit de plek om te zijn. Genieten met je voetjes in het zand van een cocktail, een amuse, een lekker diner, etc.

Cabana Beach

Cabana Beach ligt op het strand voor het Kontiki Beach Resort. Cabana Beach is een restaurant en loungebar met uitzicht op het strand en de zee. Geniet van een cocktail of lekkere maaltijd op de loungebanken of in het restaurant. Ze hebben lunch, diner, pizza, beach snacks, snackbar en dessert. Er is regelmatig live muziek.

Chill Beach Bar & Grill

Chill Beach Bar & Grill bevindt zich op het strand van Lions Dive & Beach Resort. Chill heeft vanaf 12 uur ’s middags heerlijke barbecuegerechten. De vis- en vleesspiezen worden geserveerd met brood en salade.

Hemingway Beach Bar

Hemingway Beach Bar bevindt zich bij het Lions Dive & Beach Resort. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch, diner en meer. Amerikaans ontbijten op het strand, romantisch dineren onder de sterrenhemel, je kunt het allemaal bij Hemingway. Mis de happy hours niet: op woensdag, vrijdag en zondag van 17.30 tot 18.30 uur. Op vrijdag- en zondagavond is er live muziek.

Piazza

Piazza is een Italiaans restaurant en bevindt zich in het Lions Dive & Beach resort. Je kunt Piazza bereiken via de lobby van het hotel of via het strand. Ze serveren lunch en diner in Italiaanse stijl. Geniet van het zeezicht terwijl je een keuze maakt van de uitgebreide kaart met o.a. salades, pasta’s, pizza’s, vlees- en visgerechten. En voor de lunch hebben ze baguettes, wraps, tosti’s, salades, pasta’s, pizza’s, snacks en ijs.

Nemo Bar Restaurant

Restaurant Nemo ligt in het Lions Dive & Beach Resort. Nemo is een visrestaurant maar heeft ook vleesspecialiteiten. Ze hebben een uitgebreide menukaart, en het restaurant kijkt uit over het strand en de zee.

Aloha

Aloha is een Nederlandse snackbar op het strand van Mambo Beach. Je kunt er terecht voor een patatje, kroket, frikandel, loempia, kaassouffle, kipnuggets, etc. Maar ze hebben ook lekkere sandwiches, salades, wraps, kibbeling, hamburgers, hotdogs, en ijsjes.

Bigeye Scad

Bigeye Scad ligt naast de appartementen van The Beach House. Het is een klein restaurantje met verse lokale vis. Het restaurant bestaat uit een paar eenvoudige tafels en banken. Er is geen menukaart, het menu is beperkt tot de vangst van die dag. Het eten wordt ter plekke bereid en opgediend in piepschuim bakjes met plastic bestek. Je kunt het eten ook afhalen.

New York

New York bevindt zich in The Beach House naast Cabana Beach. Achter Cabana Beach zit een klein poortje waar je aan kunt bellen om toegang te krijgen. Op het terras van het restaurant is een mooie infinity pool.

Seaside Terrace

Seaside Terrace bevindt zich op het strand net buiten Mambo Beach, maar is zo’n aanrader dat we hem toch hier noemen. Het is een kleine strandtent met eenvoudige uitstraling. Hier tref je heerlijke lokale (vis)gerechten, en de locals weten deze tent ook goed te vinden.

Surf & Turf

Surf & Turf bevindt zich naast Seaside Terrace en is ook gespecialiseerd in lokale gerechten en zeebanket. De vers gevangen vis wordt dagelijks aangeleverd en met passie bereid. Net als Seaside Terrace is dit een leuk tentje op het strand.